بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری، گفت: 40 درصد دانشجویان تمام زیرنظام های آموزش عالی کشور، در پایان برنامه هفتم توسعه باید آموزش های مهارتی را دریافت کنند.
به گزارش خبرگزاری تسینم از شهرکرد، مراسمی با هدف بزرگداشت مقام والای معلم و تجلیل از اساتید پیشکسوت در دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
این مراسم که با حضور سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان، رئیس دانشگاه شهرکرد، مدیر آموزش اتاق بازرگانی استان ، نمایندگان صنایع، اعضای هیئت علمی و جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
بهروز شایق، سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری، در این مراسم ضمن تبریک این روز به جامعه دانشگاهی، در سخنانی بر اهمیت نقش معلم در تربیت نیروی انسانی کارآمد و توسعه مهارت محور کشور تأکید کرد.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت با تمرکز بر آموزش های کاربردی، در مسیر ارتقای مهارت آموزی و تربیت نیروهای متخصص گام برمی دارد و این مهم بدون تلاش و تعهد استادان گرانقدر میسر نخواهد بود.
شایق با اشاره به سیاست های برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: 40 درصد دانشجویان تمام زیرنظام های آموزش های عالی کشور ،در پایان برنامه توسعه هفتم باید آموزش های مهارتی را دریافت کنند .
سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مطالعات نشان می دهد در هر دستگاه بیش از 7 درصد نیروی کار ماهر وجود ندارد، بنابراین باید آموزش های مهارت محور را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
شایق بیان کرد: در گذشته نه چندان دور مؤسسات و آموزشگاه ها تنها برای تولید مدرک تأسیس می شدند اما از ابتدای برنامه ششم توسعه با یک شیب ملایم و در برنامه هفتم توسعه با یک شیب نسبتاً تندتر این واقعیت خود را نشان داد که مسیر اشتغال صرفاً مدرک نیست، بلکه با مهارت همراه است.
وی با بیان اینکه تکلیفی که در برنامه هفتم توسعه برای آموزش و پرورش و دانشگاه ها تعیین شده تکلیف بسیار ارزشمند و با ارزشی است، گفت: بیش از 50 درصد دانش آموزان دبیرستان ها و متوسطه دوم باید در هنرستان تحصیل کنند که تکلیفی برای آموزش و پرورش است.
راه اندازی مرکز استعدادیابی اتاق بازرگانی استان
مرتضی فیاضی، مدیر امور شهرستان ها و مدیر آموزش اتاق بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری نیز به بیان توضیحاتی در خصوص فعالیت های اتاق بازرگانی استان پرداخت و بیان کرد: مدرسه تاجر پروری با هدف آموزش جوانان و نوجوانان بین 12 - 18 سال در حوزه اقتصادی و مرکز استعدادیابی اتاق از جمله فعالیت های مهم اتاق بازرگانی است.
وی افزود: مرکز استعدادیابی با کشف و پرورش استعداد های جوانان و نوجوانان ، آنها را از آموزش های سنتی به سمت آموزش های نوین سوق خواهد داد.
مدیر امور شهرستان ها و مدیر آموزش اتاق بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه یکی از رسالت های اتاق بازرگانی بهبود فضای کسب و کار است، خاطرنشان کرد: اتاق های بازرگانی بازوی مشورتی سه قوه در حوزه های مرتبط با صنعت، معدن، کشاورزی و غیره است.
فیاضی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی آموزش های اتاق بازرگانی کاملا رایگان و حضور برای علاقه مندان آزاد است.
تجلیل و تکریم زنده یاد فاطمه فرج زاده، تجلیل از اساتید پیشکسوت، تجلیل از اساتید برتر، اجرای موسیقی زنده و غیره از دیگر برنامه های این مراسم بود.
انتهای پیام/7540/
{{name}}
{{content}}